Mallisto

Suositut filtterit
2 444 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lontoolainen Pepe Jeans on merkki, jonka tuntevat kaikki. Pitkästä ja massiivisesta suosiostaan huolimatta se tulvii raikasta ja rosoista asennetta, joka inspiroi muita farkkumuodin suunnittelijoita ympäri maailman. Sekä naisille, miehille että lapsille suunnatut mallistot yhdistävät huolellisen ja perinnetietoisen laadun rohkeaan edelläkävijäasenteeseen ja iloiseen leikittelyyn pop-kulttuurin kanssa.

Brittiläisen Pepe Jeansin ainutlaatuinen tarina alkaa vuodesta 1973, jolloin Lontoossa asuvat kenialaistaustaiset Shahin veljekset käynnistävät farkkubisneksensä, joka alkaa vaatimattomasti torimyyntinä paikallisilla lauantaimarkkinoilla. Farkkujen korkea laatu ja hyvä istuvuus johdattavat kuitenkin yllättävän vauhdikkaaseen menestykseen – torikoju vaihtuu farkkutehtaaksi ja -myymälöiksi, ja vuoteen 1980 mennessä Pepe mittelee jo kärkipaikoista suosituimpien farkkubrändien kanssa USA:ta myöten. Tätä nykyä rakastettuja Pepe-farkkuja myydään yli 80 maassa ympäri maapallon, ja brändi on saavuttanut alansa suurimman valmistajan markkinaosuuden.

Ikoninen farkkubrändi Pepe Jeans ei sammaloidu vanhetessaan

Pepe Jeansin tarina kytkeytyy paitsi farkkumuodin myös populaarikulttuurin historiaan. Sen kohua ja huomiota herättäneissä mainoksissa ovat esiintyneet näyttelijät, mallit ja muusikot aina supermalli Kate Mossista indie-suosikki The Smithsiin.

Pepe Jeansin tärkeimpiin tuotteisiin kuuluvat tietenkin farkut, jotka luovat farkkumuotiin uusia suuntaviivoja vuosikymmen toisensa jälkeen. Etsitpä sitten väljää loose fit -mallia, piukkoja skinny-farkkuja, leveitä flare-lahkeita tai mitä tahansa näiden väliltä, voit olla varma, että löydät suosikkisi lukuisissa värisävyissä ja kuoseissa. Farkkujen ilmeen täydentävät tietenkin näyttävät kengät Pepe Jeansin tyyliin – ovatko sinun valintasi punk-henkiset nahkamaiharit, indiepopin säveliä henkivät kirkkaat tennarit vai kenties 70-luvun rock-muodin mukaiset korolliset saapikkaat?

Farkkujen ja kenkien lisäksi Pepe Jeans suunnittelee vaatteet ja asusteet jokaiseen säähän ja tilanteeseen. Printtipaidat, hupparit ja värikkäät asusteet huokuvat Lontoon katujen kansainvälistä streetwear -henkeä, kun taas pelkistetyn elegantit mekot ja kauluspaidat istuvat täydellisesti hienompaankin juhlaan.

Yhdistele ja sekoita