Mallisto

Suositut filtterit
217 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Vuonna 1979 perustettu TaylorMade Golf Company yhdisti asiantuntemuksensa adidaksen kanssa, näin syntyi adidas Golf. Se valmistaa tasokkaita varusteita ja vaatteita golfin pelaamiseen. Arveluttaako etiketti? Golfkentälle pukeutuminen mietityttää varsinkin vasta-alkajia. Tämän yrityksen vaatteet ja jalkineet tekevät vaatevalinnoista vaivattomia. Näin voit keskittyä hyvällä mielellä Green Cardin suorittamiseen. Takit, paidat, housut ja jalkineet vastaavat lajisi vaatimuksiin. Nauti myös adidas Golfin vaatteiden teknisistä ominaisuuksista. Ne istuvat hyvin ja joustavat liikkeissäsi juuri oikealla tavalla.

Golfissa tyylikäs pukeutuminen on osa pelin viehätystä. adidas Golfin kaulukselliset pikeepaidat mukailevat kevyesti vartaloa. Ne sallivat auliisti ojentelun ja kumartelun erilaisissa pelitilanteissa. Yhdistelet sporttisia paitojasi hengittäviin urheilucapreihin ja shortseihin. Ne käyvät myös pitkiin kangashousuihin sään viiletessä. Kepeät minihameet antavat asuun naisellista ilmettä ja miellyttävää käyttömukavuutta. Tämä huippubrändi tekee asianmukaisella kilpikonnakauluksella verryttelytakkeja ja pitkähihaisia paitoja. Jalkineet täydentävät asun ja antavat miellyttävän kävelykokemuksen lajikohtaisella suunnittelullaan. Niissä on myös näkyviä väritehosteita ja linjakasta muotoilua.

adidas Golfin vaatteissa viihdyt aamusta iltaan

Naisten vaatteissa on feminiinisyyttä ja trendikkäitä leikkauksia. Miehet rakentavat adidas Golfin tuotteista charmikkaita peliasuja. Niiden osat korostavat kehon urheilullisuutta. Vaatteiden yksityiskohdat ovat hyvin hallittuja ja hillittyjä tehokeinoja.

Minkä värin sinä valitset paitaasi? Eva Longoria luottaa golfatessaan energiseen kirkkaanpunaiseen. Hugh Grant näyttää olevan klassisen ilmeen ystävä. Hän suosii paidassaan raikasta valkoista, mustaa ja sinistä. Etiketin mukainen pukeutuminen onnistuu kyllä kirkkaissakin väreissä. adidas Golf tarjoaa väreissään myös hempeää pastellia.

Lajiin sopiva pukeutuminen antaa itsevarmuutta kaikessa urheilussa. adidas Golfin asukokonaisuudet ovat nappivalinta viheriölle.

Tutustu myös