Suositut filtterit
58 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Vanessa Bruno taitaa ranskalaisen naisellisuuden ja boheemin eleganssin. Muotimallista muotisuunnittelijaksi siirtynyt Vanessa Bruno luo mallistonsa maanläheisen värimaailman, pehmeästi laskeutuvien leikkausten ja aistillisten kankaiden ympärille. Hienostunut pariisilaistyyli huokuu jokaisesta vaatekappaleesta ja asusteesta.

Vanessa Bruno taitaa ylellisen rennon tyylin

Huolelliset leikkaukset, kevyt ilmavuus ja kaunis istuvuus toistuvat malliston vaatteissa. Vanessa Bruno todistaa, että haalari voi olla upean naisellinen vaatekappale. Kyseessä on myös yksi monipuolisimmista vaatteista, sillä se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen asusteita vaihtamalla. Aikaakin säästyy, kun ylä- ja alaosaa ei tarvitse miettiä erikseen. Myös tyrmäävän upeat silkkipuserot ovat malliston tähtivaatteita. Tässä on todellinen muodin klassikko, joka kestää aikaa. Juuri sen täydellisen yksilön löytäminen ei kuitenkaan ole helppoa, mutta Vanessa Brunon tapauksessa päästään täydellisyyteen kiinni. Upeasti laskeutuvat ja kauniin väriset silkkipuserot sopivat niin työ- kuin juhlatyyliinkin ja maksavat itsensä pitkällä tähtäimellä takaisin. Yhdistä kaunis yläosa yhtä upean alaosan kanssa, kuten malliston upeasti istuvalla nahkahameella. Lämpimään ilmastoon sopivat malliston ihanan ilmavat ja herkän naiselliset maksimekot. Maksimaalisen näyttävyyden saavuttamiseksi yhdistä mekko korollisiin avokkaisiin.

Luksusmateriaaleja ja kauniisti laskeutuvia vaatteita

Jos olet viettänyt vähänkään aikaa Pariisissa, et ole voinut olla huomaamatta tyylikkäiden ranskalaisnaisten olalla roikkuvaa puuvillakankaista tote-laukkua, jota halkovat kimaltelevat yksityiskohdat. Kyseessä on Vanessa Brunon suunnittelema käsilaukku, joka on noussut todelliseksi hitiksi kotimaassaan ja kansainvälisillä muotiareenoillakin. Laukkua löytyy monessa eri värissä, muun muassa mustana, harmaana ja laivastonsinisenä. Käytännöllisen kokoiseen laukkuun mahtuu hyvin vaikkapa läppäri ja treenivaatteetkin. Tämä tyylikäs laukku on todellinen tilaihme!

Tutustu myös