Suositut filtterit
35 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko aina halunnut pukeutua kuin punaisen maton kuvatuimmat supertähdet? Versus Versace vie sinut askeleen lähemmäs suuren maailman glamouria ja luksusta. Legendaarisen italialaisen luksusmerkki Versacen sivumallisto tarjoaa päämalliston kaltaista huippumuotia, mutta huokeampaan hintaan ja hieman nuorekkaammalla otteella. Mallisto tarjoaa vaihtoehtoja kosmopoliiteille - laatua ja näyttävää muotia rakastaville miehille ja naisille. Koristeelliset ja ajoittain mahtipontisetkin yksityiskohdat nostavat tämän merkin kauas massamuodista.

Versus Versace on säihkyviä värejä ja rohkeita geometrisia muotoja

Versus Versace näki päivänvalon jo vuonna 1989, kun Versace-merkin luoja Gianni Versace päätti suunnitella sisarmalliston lahjana rakkaalle siskolleen Donatella Versacelle. Gianni kuvaili malliston syntyneen halusta luoda jotakin tavanomaisesta poikkeavaa ja silmiinpistävän innovatiivista. Tänä päivänä merkki on tunnettu etenkin laadukkaista nahka-asusteistaan ja ready-to-wear-mallistostaan, jota voi kuvailla sanoilla: ylellinen ja chic. Tämän merkin puoleen käännytään, kun halutaan lisätä omaan tyyliin jokin katseenvangitseva elementti. Jos tyylisi on muuten hillitty, jo upeilla metallisilla yksityiskohdilla koristellut kengät nostavat asusi aivan uuteen stratosfääriin. Myös näyttävä vyö voi olla se asun kiintopiste, joka tuo esimerkiksi kokomustaan asuun aivan toisenlaisen luonteen. Malliston printtipaidat ovat rennon urbaanin pukeutujan valinta. Isolla logolla varustetut paidat ovat kaikessa prameilevuudessaan nyt supertrendikkäitä. Logopaidan voi pukea pokkana vaikka osaksi housupukua tai yhdistää sporttityylisesti bombertakkiin, väljiin housuihin ja tennareihin.

Pukeudu yhteen maailman eksklusiivisimmista muotimerkeistä

Versus Versace on tunnettu kirkkaista ja näyttävistä väreistään, mutta mallistosta löytyy myös klassisen pukeutujan iloksi paljon eleganttia mustaa. Naisten kannattaa silmäillä esimerkiksi malliston veistoksellisen kauniisti laskostettuja juhlamekkoja. Upeasti suunnitellut ja leikatut mekot luovat täydellisen siluetin kantajalleen ja ovat jo itsessää niin upeita, etteivät kaipaa paljoakaan muuta kaverikseen. Mallistosta löytyy toki myös Versus Versacelle tunnusomaisia säihkyviä värejä, kuten kirkasta punaista, sinistä ja eläinaiheisia printtejä. Yksi asia on varmaa - näissä vaatteissa sinut huomataan! Varaudu myös vastaamaan kyselyihin siitä, mistä olet upean statement-vaatteesi tai -asusteesi hankkinut.

Tutustu myös