Katalogi

Suositut filtterit
214 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Won Hundred -mallistojen vaatteet, kengät ja asusteet ovat uniikkeja design-kappaleita, joissa on keskitytty tarkasti hiottuihin yksityiskohtiin. Näihin supermuodikkaisiin vaatteisiin pukeutumalla miehet ja naiset loistavat tyylikkyydellään ja tuovat esiin ainutlaatuista ja persoonallista tyyliä. Won Hundred -brändin skandinaaviseen ilmeeseen on sekoitettu kansainvälisiä vaikutteita, joka on saanut aikaan vaatteiden omaperäisen ilmeen.

Won Hundred -merkin missiona on luoda miehille ja naisille vaivatonta ja helppoa muotia, joissa viihtyy niin arjessa kuin vapaa-ajalla. Helppous ilmenee siinä, ettei merkin vaatteisiin pukeutuessa tarvitse miettiä muodikkuutta – trendikkyys huokuu vaatteiden moderneista malleista ja muodoista lähes huomaamatta. Won Hundred -merkin trendikkyyden salaisuus on sen suunnittelussa, jossa paneudutaan pitkäjänteisten pohdintojen sijaan nopeisiin ja lyhyellä aikavälillä tapahtuviin muutoksiin. Vaatemallit uudistuvat usein joten tuoreisiin mallistoihin saadaan imettyä muotimaailman viimeisimmät tuulahdukset. Won Hundred vaikuttaa pohjoismaisten ja eurooppalaisten trendien huipulla!

Superbrändi Won Hundred on eurooppalaisen huippumuodin kuuma nimi

Won Hundred -merkki on todellinen denimin asiantuntija. Sekä miesten että naisten mallistoista löytyy toinen toistaan paremmalta näyttäviä farkkuja. Hyvin istuvia ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja denim-ihanuuksia löytyy useissa sinisen sävyissä, tyylikkään mustana sekä graffitin harmaana. Kapeat ja suoralahkeiset farkut sopivat luontevasti yhteen valkoisten tennareiden sekä värikkäiden loafereiden kanssa. Harteille voi heittää vaikkapa hohtavan mustan nahkatakin tai revityn, kulutetun näköisen farkkurotsin!

Miesten neuleet ja pitkähihaiset paidat ovat monikäyttöisiä vaatevalintoja. V-kaula-aukkoisen neuleen alle voi sujauttaa kauluspaidan ja kravatin siistiä ilmettä tuomaan, tai vaihtoehtoisesti värikkään rentoa fiilistä henkivän t-paidan. Naisten valikoimista löytyy ihastuttavia hameita ja esimerkiksi A-linjaisesta farkkuhameesta löytyy takuuvarmasti uusi suosikki vapaa-ajan viettoon. Räikeän oranssi kietaisuhame täydentää pirteiden pukeutujien vaatevalikoimia. Tämän Won Hundred -ihanuuden voi pukea vaikka valkoisen topin seuraksi tai mustan kauluspaidan yhdistelmään.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua