Suodatin1

Minymo
Mallisto

1 tuotetta

Tanskalainen lastenvaatebrändi Minymo tarjoaa perheen pienimmille sievää ja käytännöllistä puettavaa. Tanskasta tulee lisäksi myös tämän hetken kuumin elämäntapatrendi eli "hygge". Arkipäivän pieniä iloja ja arjen luksusta korostava hygge-ajattelu soveltuu erityisen hyvin lasten muotiin. Tyylikkäät lastenvaatteet ovat oivallinen tapa tehdä arjesta hieman hauskempaa. Kun annat lapsen valita itselleen mieluisan asukokonaisuuden Minymon herkullisesta mallistosta, se on "hyggeä" parhaimmillaan.

Minymo tuo käytännöllisen muodikkuuden lastenvaatteisiin

Lastenmuodin avainsanat ovat hauskuus, käytännöllisyys ja helppo yhdisteltävyys. Kaikki nämä yhdistyvät Minymon pohjoismaisen linjakasta estetiikkaa tarjoavassa lastenmallistossa. Brändin valikoimista löytyy niin rentoja sisävaatteita kuin säänkestäviä haalareita ja talvitakkeja. Vaatteet on suunniteltu 0–12-vuotiaille tytöille ja pojille. Pikkulasten vauhdikkaissa leikeissä vaatteet saattavat joutua lujille, joten merkin lastenvaatteissa on panostettu kestäviin materiaaleihin ja yksinkertaisiin leikkauksiin. Esimerkiksi ulkoiluvaatteiden materiaalit pitävät hyvin vettä ja ovat lämpimät. Housuissa ja paidoissa on suosittu aina yhtä mukavaa ja hyvin toistuvaa pesua sietävää puuvillaa. Minymo keskittyy lastenvaatteiden suunnittelussa olennaiseen eli siihen, että lapsi viihtyy vaatteissaan. Turha kikkailu on jätetty mallistoista pois, mutta tilalle on tuotu riemukkaita värejä ja voimakkaita graafisia kuvioita. Brändin vaatteisiin on ilo pukeutua.

Minymo tuo riemun pukeutumiseen

Lastenvaatteita voi tuskin koskaan olla liikaa. Nätisti yhteensopivat perusvaatteet ovat varsinainen arjen pelastaja. Minymo tarjoaa mallistossaan helposti yhteen sovitettavia ja yleisilmeeltään siistejä mutta rentoja vaatteita. Vaatteet ovat myös helposti puettavissa, mikä auttaa lapsen omatoimisuutta ja helpottaa esimerkiksi päiväkodin henkilökunnan työtä. Mukavat vaatteet antavat lapselle mahdollisuuden olla lapsi ja leikkiä vapaammin. Esimerkiksi college-housut ja vaarinpaita on monen lapsen suosikkiasu, joka seurailee samalla hyvin myös tämänhetkisiä muotitrendejä. Kun haluat tuoda ripauksen "hyggeä" lapsesi arkeen ja samalla kannustaa myös trendikkääseen ja käytännönläheiseen pukeutumiseen, Minymo on itsestään selvä valinta.

Yhdistät helposti