Suodatin1

Mustang
Mallisto

402 tuotetta

Mustang on jo yli 80 vuoden ajan tarjonnut markkinoiden parhaimmistoon kuuluvia farkkuja. Brändin intohimo ja denim-taituruus näkyy huipputason istuvuudessa ja korkeassa laadussa. Tiesitkö, että jo vuonna 1932 alkunsa saanut merkki toi kaikkien aikojen ensimmäiset naisten farkut Eurooppaan? Mustang valmisti myös maailman ensimmäiset stretchfarkut. Farkkujen lisäksi mallistoon kuuluu tänä päivänä kenkiä, asusteita sekä nahkatuotteita.

Vaikka farkut, rennot matalavartiset tennarit ja cowboy-henkiset nilkkurit antavat helposti olettaa, että kyseessä olisi amerikkalaismerkki, on Luise Hermannin perustama Mustang itse asiassa saksalainen. Merkki saa suuren osan inspiraatiotaan Yhdysvaltain historiasta ja muodista. Aitous, yritteliäisyys ja yksilönvapaus ovat arvoja, jotka merkki kokee omakseen. Mustang käyttää paljon slogania "True Denim", joka viittaa merkin intohimoon olla aina tuoteinnovaation ja laadun kärjessä. Asiakkaat voivat olla varmoja, että farkut, kengät ja muut tuotteet ovat ammattitaitoisen ja huolellisen valmistusprosessin tulos.

Mustang tarjoaa vintage-estetiikkaa ja denim-tyyliä parhaimmillaan!

Denim on materiaalina universaali, aina muodissa ja sopii yhtä lailla tyylitietoisille miehille kuin naisille. Mahdollisuudet denimin stailaamiseen ovat loputtomat. Lämpimällä säällä rennot miesten farkkushortsit saavat skarppia tyylikkyyttä pikeepaitaan yhdistettynä. Naiset sen sijaan ihastuvat taatusti Mustangin rentoa ja boheemia tyyliä henkiviin kenkiin: esimerkiksi cowboy-nilkkureihin tai unelmankepeisiin ballerinoihin. Jykevät nilkkurit tuovat mielenkiintoisen kontrastin muuten niin naiselliseen asuun, esimerkiksi hulmuavaan kesämekkoon. Ballerinatossut sen sijaan ovat ajattomia ja moneen tyyliin sopivia.

Yllätykselliset ja persoonallisen säväyksen antavat yksityiskohdat luonnehtivat Mustangin tyylifilosofiaa. Naisten nilkkurit, tennarit ja varrelliset sandaalit erottuvat massasta nokkelilla koristerei'ityksillä ja upeilla pitsiyksityiskohdilla. Miesten kengissä esimerkiksi tikkaukset ja saumat saavat tarkoituksellisesti näkyvän roolin ja denimkangas tuo kenkiin sopivan rosoista särmää. Yllätyt itsekin huomatessasi, kuinka monikäyttöiset, tyylikkäät ja uskomattoman mukavat Mustang-kengät ovatkaan!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua