Miehet
Lapset

Mallisto / Nine West

Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Nine West tuo city chic -tyylin kenkähyllyllesi suoraan New Yorkin muotia tihkuvilta kaduilta. Nine West on itsevarman naisen rikoskumppani, kun tämä rikkoo muuten klassisen tyylinsä rajoja juuri sopivasti. Se on uusi luottomerkkisi, jos kaipaat jalkineita, jotka pysyvät mukana tiukoissakin käänteissä, joita tiukka aikataulusi tarjoaa roimasti.

Nine Westin kenkien design on tyylipuhdas ja riisuttu, ja kuitenkin kengistä löytyy kiinnostavia katseenkiinnittäjiä, kuten niittikoristeita, hapsuja, solkia, vetoketjuja ja hauskoja printtejä. Klassisen mustan rinnalta löydät upeita statement-värejä, joilla luot jännittäviä efektejä lookiisi.

Nine West on smart, sexy and chic

Jokaisella naisella tulee olla vähintään yhdet, mustat korkokengät kaapissaan. Mustat laatukorkkarit ovat luottokaverisi tilaisuudesta toiseen. Musta on värinä vahva ja helppo yhdistää mihin tahansa muuhun väriin. Nine West tarjoaa kauniita klassisia mustia korkkareita hienostuneella siluetilla ja huimilla piikkikoroilla. Luo pidempi siluetti pikkumustan, haalarin tai farkkujen kanssa. Avokasmalliset peruskorkokengät veistoksellisilla koroilla on käytännöllisin malli, joka sopii moneen eri tyyliin. Avokärkiset korkokengät ovat edgyt haalarin kanssa. Korolliset sandaalit tuovat minimekkoon särmää. Sirot sandaalit nilkkaremmeillä istuvat kauniisti naisellisen rönsyilevään tyyliin ? röyhelöinen paita a A-linjainen midimekko ovat leikkisän feminiininen kesä- tai juhlalook.

Värikkäät korkokengät tuovat piristävän retro-efektin hulmuavan kesämekon kanssa. Statement-korot uudistavat myös farkkutyylisi. Farkut, t-paita ja näyttävät korkokengät riittävät vetämään maton ihailijoiden alta. Nuden väriset korkokengät ovat mustan rinnalla yhtä monipuoliset ja ne todella luovat pitkän huiskean siluetin jaloille. Kokeile vaikka!

Ballerinat ovat toinen tärkeä elementti klassisessa tyylissä, joten luonnollisesti Nine Westin valikoimasta löydät myös kauniit ballerinat. Brit chic -tyylin loihdit ballerinoista, skinny-farkuista, topista ja muotoonleikatusta bleiseristä. Bed head -kampaus, smokey eyes ja ballerinojen värinen clutch-laukku ? voilá!

Yhdistele ja sekoita