Suodatin1

rag & bone
Mallisto

150 tuotetta

Jo perustamisvuodestaan 2002 lähtien Rag&Bone on erottunut edukseen luksusmuotimerkkien runsaasta tarjonnasta. Merkki on tullut tunnetuksi modernin raikkaasta suunnittelustaan, joka yhdistelee hienovaraista räätälöintiperinnettä särmikkääseen ja nykyaikaiseen estetiikkaan. New Yorkissa perustettu merkki on kuin kotikaupunkinsa: yllätyksellinen sekä samaan aikaan ajaton ja trendejä ennakoiva.

Rag&Bone tuo palan Ison Omenan asennetta vaatekaappiisi

Rag&Bone saa inspiraationsa laadukkaista valmistustavoista aikana, jolloin kovalla tahdilla ja huolimattomastikin valmistetut vaatteet ovat tavallista. Kauniisti valmistetut vaatteet ovat paikallisten ja perinteisten tehtaiden suosimisen ansiota. Laatu, käsityötaito ja yksityiskohtiin panostaminen ovat brändin suunnittelufilosofian ytimessä. Laadukkaat materiaalit ja huolelliset yksityiskohdat nousevatkin erityisen tärkeään asemaan vaatteiden leikkausten ollessa pelkistettyjä. Selkeät siluetit näyttävät parhailta, kun materiaalit ovat kohdillaan. Newyorkilaismerkki valmistaa saman periaatteen mukaisesti vaatteita sekä miehille että naisille. Pelkistetyt vaatteet eivät juuri paljon koristeellisuutta seurakseen kaipaa. Tyyli on parhaimmillaan, kun sen pitää yksinkertaisena. Valitse siis myös asusteeksi siroja koruja ja klassinen laukku, kuten musta tai konjakinruskea nahkalaukku.

Rag&Bone on urbaanin muodin edelläkävijä

Merkin denim-mallisto on myös ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Uudet luottofarkkusi saattavat hyvinkin löytyä täältä. Ne täydelliset nahkahousut, rennot boyfriend-farkut, napakka slim fit -malli... Mitä sitten ikinä mielesi tekeekin, Rag&Bone on todennäköisesti suunnitellut siitä juuri sen täydellisen version. Merkin korkealuokkaiset vaatteet edustavat niitä vaatekaapin tukipilareita, joita voi yhdistellä vaivattomasti toisiinsa ja jotka pysyvät muodikkaina vuosi toisensa perään. Parhaassa tapauksessa voit siis poimia minkä vain vaatteen käsiisi ja se toimii saumattomasti asukokonaisuuden osana. Juuri tällaiset klassisen tyylikkäät vaatteet ovat toimivan vaatekaapin ja helpon muodikkuuden salaisuus.

Yhdistele ja sekoita