Suositut filtterit

Laadukkaista asusteista tunnetun Rebecca Minkoffin luomuksissa sekoittuvat harmonisesti modernit ja klassiset linjat – monimuotoinen tyyli onkin nostanut merkin suursuosioon. Luksusta tihkuvat asusteet sopivat eri tyylien edustajille juuri niiden tarjoamien monipuolisten mallien johdosta. Luomukset ovat ajattomia ja ne sopivat piristämään niin nuorten kuin iäkkäämpienkin daamien asukokonaisuuksia.

Vaatesuunnittelun parissa uransa aloittanut Rebecca Minkoff on keskittynyt muodin maailmaan hieman vaihdellen. Suosion lähdettyä nousukiitoon New Yorkissa syntynyt supermerkki keskittyi pelkästään upeiden kenkien ja laukkujen suunnitteluun. Upeiden asusteiden alettua nauttia maailmanlaajuista suosiota jäi vaatemallistojen suunnittelu kokonaan taka-alalle. Sen jälkeen Rebecca Minkoff on piipahdellut satunnaisesti vaatepuolella julkaisemassa muutamia vaatemallistoja. Mikä muodin superlahjakkuus tämä tyylitaituri onkaan!

Tyylikäs Rebecca Minkoff on huippumuodikkaiden asusteiden super-ammattilainen

Rebecca Minkoff -kengistä löytyy näyttäviä tyylielementtejä, kuten gladiaattorimalliin stailattuja ronskeja piikkareita, näyttäviä platform-sandaaleita ja avokärkisiä kiilakorkoja. Nämä kenkäkaunokaiset täydentävät elegantilla tyylillään niin lyhyiden hameiden, leveälahkeisten farkkujen kuin kapeiden caprihousujenkin muodikkuutta.

Rebecca Minkoff -laukkujen kokovaihtoehdot sisältävät kaikki ne tarpeelliset mallit, joita nainen saattaa elämässään tarvita. Laukkujen suunnittelussa on huomioitu käytännöllisyyden ja toimivuuden ohella myös ulkonäkö. Kauniit värivaihtoehdot ja hauskat yksityiskohdat mahdollistavat laukkujen monipuolisen käytön. Esimerkiksi juhlava pikkulaukku on omiaan kruunaamaan synttärijuhliin ja yökerhoon sopivaa bilelookia mutta toimii se myös arkisen asun koristajana. Lounastreffeille lähtiessäsi pikkulaukku piristää hauskasti farkkujen, kauluspaidan ja korkeakorkoisten nilkkureiden muodostamaa kokonaisuutta.

Kauniit korkkarit tuovat naisellisuutta myös simppelinpäänkin asukokonaisuuteen. Esimerkiksi vaaleiden boyfriend-farkkujen ja väljän lyhytmallisen neuleen tyylin saa korotettua upeasti mustilla remmikorkkareilla. Sipaus huulipunaa ja näin hauska, rennon ja klassisen tyylin sekoitus on valmis!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista