Katalogi

Suositut filtterit
221 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tahtoisit varmaan suloisen pehmeän kashmirneuleen? Jotkut vaatteet vain kuuluvat automaattisesti kategoriaan: must have! Repeat valmistaa näitä luksukselta tuntuvia neuleita naisille ja miehille. Sen vaatteet ovat muodikkaan asiatyylin pettämättömiä kohokohtia. Loihdi niillä tavallisesta toimistoasusta ylellisen tuntuinen kokonaisuus.

Kuviollisten housujen leveät lahkeet näyttäisivät naisellisilta neuletakin kanssa vaikka konttorin kokouksessa. Hyödynnä oversized look. Huomaa, että hillitynkin tyylin vaatteilla voi olla edgy! Leiki rohkeasti vastakohdilla ja kontrasteilla: ehkä sinulla toimisivat silkillä sulostettu toppi ja räväkästi revityt merkkifarkut. Miehille Repeat tekee selkeälinjaisia neulepaitoja ja -takkeja. Ne istuvat yhtä hyvin prässihousuihin kuin farkkuihinkin tyylistäsi riippuen.

Repeat toistaa klassisuutta ainutlaatuisella tavallaan

Repeat on suunnitellut yksityiskohdat varmalla otteella. Tule kaupungilla esille katseita hamuavilla hapsuilla ja empimättömällä epäsymmetrisyydellä. Puseroissa on putousmaista laskeutuvuutta ja hyvin pelkistettyä ilmettä. Yksinkertainen tyylikkyys nostaa kauniit ja laajat kaula-aukot esille. Pääntien muodolla on paljon huomioarvoa miestenkin vaatteissa.

Repeat on tehnyt modernit tulkinnat klassisista neuleista. Fanitatko sen aikaa kestävää värimaailmaa? Sitä on helppo tehostaa trendiväreillä. Hillityn värinen viitta on todellinen taikavaate. Sen alle asettuvat kauniisti räväkänväriset tai viileät asukokonaisuudet. Jos haluat kokonaan hillityn värisen yleiskuvan, inspiroi asua ainakin jännillä yksityiskohdilla! Yhdistäisitkö rauhallisen värimaailman neulepaitoihin vaikka pastellin sävyiset resorilahkeiset kangashousut? Ne käyvät vaaleissa väreissä miehillekin.

Kietoudu kashmirhuiviin! Oletko tullut ajatelleeksi miten monin tavoin voit solmia huivisi? Esimerkiksi Jennifer Aniston kietaisee sen löyhästi kerran tai pari kaulan ympäri, loppuosa saa laskeutua vapaasti. Hillityt neulevaatteet ja tyylikkäät viitat antavat tilaa näyttäville jalkineille ja laukuille. Korosta feminiinisyyttä statement-kengillä. Jos tahdot olla chic, tee se vaihteeksi kuviollisella laukulla ja siihen sopivilla kengillä. Miehillä toimivat tekstuurilla silatut bootsit ja tiukkailmeinen salkku.

Yhdistät helposti