Suositut filtterit
1 822 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Urbaani, rouhea, kutkuttava - Urban Classics -vaatteissa on asenne kohdallaan! Merkki lainaa vaatteiden ja asusteiden tyylikikat underground- ja hip hop -kulttuurista. Printtipaidat, colleget ja verryttelyhousut muuttuvat merkin käsittelyssä salonkikelpoisiksi vapaa-ajan vaatteiksi.

Arki on muodin parasta aikaa. Urban Classics -vaatteet ja asusteet laittavat rennon arki- ja vapaa-ajan tyylin ruotuun. Hip hopista ja urbaanien metropolien katutyylistä inspiraationsa hakeva merkki suunnittelee toimivaa ja mukavaa muotia naisille, miehille sekä lapsille. Vaikka vaatteiden funktionaalisuus ja täydellinen istuvuus ovat kaikista tärkeintä, tehdään vaatteiden suunnittelu aina tyylin ehdoilla. Vaatteiden linjoissa yhdistyvät niin kultainen kasari kuin tuoreimmat catwalk-trendit. Merkin paidat, housut ja asusteet sopivat sekä kaupunkihengailuun että breakdance-jameihin.

Ole katujen kuningas tai kuningatar Urban Classics -vaatteiden avulla!

Rennot ja lököttävät linjat sekä sporttiset printit tähdittävät Urban Classics -mallistoa. Vaatteiden ja asusteiden suuret linjat lähtevät ajattomasta ja urbaanista suunnittelusta. Merkin T-paidat, colleget ja kauluspaidat ovat arjen supervaatteita. Urheilutrendi näkyy paidoissa - reilut hihat, baseball- ja koripallohenkiset printit sekä velour-materiaalit tuovat arkivaatteisiin sporttisuutta. Kuten harkittuun mallistoon kuuluu, merkin alaosat ovat täydellinen pari yläosille. Shortsit ja verryttelyhousut jatkavat merkin huoletonta ilmettä. Laskettu haara, nahkayksityiskohdat sekä resorit lahkeensuissa takaavat, että verryttelyhousut erottuvat edukseen.

Urban Classics luottaa skarpin unisex-muodin voimaan. Rakenna trendikäs "his and hers" -säännöistä piittaamaton asu muutamasta selkeästä voimavaatteesta. Pue hihaton koristoppi nahkaisten legginssien tai verryttelyhousujen kanssa. Pujota olkapäille joko ruudullinen kauluspaita tai tikattu college. Asusta pipolla ja citylenkkareilla. Naisellista twistiä saat, kun puet koristopin herkän tyllihameen kanssa. Jos kaipaat miehen tyyliin siistimpää otetta, vaihda verryttelyhousut farkkuihin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua