Suositut filtterit
28 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Huokuvatko vaatteesi ja asuvalintasi rock-henkistä ja katu-uskottavaa asennetta, mutta sinulla on vaikeuksia löytää asukokonaisuuteen sopivia jalkineita? Onko etsinnässäsi laadukkaat ja kestävät jalkineet, joilla kuljet tyylikkäänä paikasta toiseen, niin moottoripyörän selässä viilettäen kuin kävellenkin? Maailmankuulu moottoripyöräikoni Harley Davidson tuo ratkaisun kenkäpulmaasi! Merkin tarjoamat bootsivaihtoehdot täyttävät toiveesi ja tarpeesi tarjoamalla korkealaatuisia nahkamateriaaleja ja ammattitaitoista käsityötä näyttävässä paketissa. Näillä laatujalkineilla taitat kilometrejä mukavin askelin ja täydennät yhtenäisen ja rohkean pukeutumislinjasi. Sujauta siis jalkaasi annos näyttävää HD-tyyliä!

Trendikkäät biker bootsit jalassa astelet street-muodin ylpeänä edustajana ja cowboy-henkisissä bootseissa tuot vivahteita musiikkimaailmasta ? joko rock-lavoilta tai rivitanssin parista! Katseita keräävät kenkävaihtoehdot sisältävät upeita ja vaihtelevia koristeita. Mieluisensa yksityiskohdan voi valita muhkeiden kettingin pätkien, kiiltävien HD-logojen sekä kiristysremmien näyttävien solkien väliltä. Nämä ajattomat ja arkailemattomat bootsit sopivat erinomaisesti monipuoliseenkin pukeutumistyyliin. Ne loistavat niin farkkujen kuin rentojen kangashousujen kaverina tai rentojen maastokuvioisten reisitaskuhousujen sekä kesäisten farkkushortsien parina.

Harley Davidson kiidättää sinut vauhdilla myös tyylimaailman huipulle!

Miesten nuorekas ja urbaani fiftarityyli syntyy nahkatakin, farkkujen ja ruudullisen kauluspaidan yhdistelmästä. Joko ruskeat tai mustat bootsit tuovat asuun kaivattua rohkeutta. Naisten kauniit tolppakorkoiset saappaat luovat upean yhtälön leveähelmaisen kellohameen, istuvan pallokuvioisen neuleen ja farkkutakin parina, ja näyttävän tyylin täydennät suurikokoisilla koruilla. Silmien vahvat rajaukset, kirkkaan punainen huulipuna ja korkea ponnarikampaus täydentävät tyylisi suoraan ajattomaan fiftarihenkeen!

Tutustu myös