Suodatin1

Resteröds
Mallisto

1 tuotetta

Resteröds on Mattsonin veljesten Ruotsissa jo vuonna 1935 perustama merkki. Tämä perinteikäs vaatemerkki tarjoaa laadukkaiden alusvaatteiden lisäksi arjen perusvaatteita, esimerkiksi laadukkaita t-paitoja ja housuja. Vaatteita suunnitellaan yli 80 vuoden kokemuksella, ja jälki on todellakin sen mukaista. Vaatteet on valmistettu miellyttävistä ja laadukkaista materiaaleista. Istuvuuteen on myös kiinnitetty huomiota. Mukavat ja istuvat käyttövaatteet tuovatkin itsevarman olon ja täten lisäävät miehistä viehätysvoimaa.

Resteröds on ruotsalaista suunnittelua parhaimmillaan

Resterödsin ydintuotteita ovat nimenomaan lähelle ihoa leikatut vaatteet, kuten alushousut ja aluspaidat. Ydinmallisto on säilynyt lähes koskemattomana merkin perustamisvuodesta lähtien tuotteiden laadukkuuden vuoksi. Tuotteita suunnitellaan ja valmistetaan koko sydämellä useiden vuosikymmenten kokemuksella. Alusvaatteiden lisäksi mallisto on laajentunut monikäyttöisiin päällysvaatteisiin. Nämä ovat juuri niitä vaatekaapin kulmakiviä ja arjen perusvaatteita, joita tarvitaan aina. Esimerkiksi täydellisen valkoisen t-paidan löytäminen voi olla yllättävän haasteellinen tehtävä. Kyseessä on samalla yksi muodin ikonisimmista vaatekappaleista. Juuri tällaisia vaatteita Resteröds suunnittelee laadusta ja käyttömukavuudesta tinkimättä.

Resteröds on helppoutta, mukavuutta ja laatua arvostavan miehen valinta

Ruotsi on jo pitkään ollut uudenaikaisen muodin suunnannäyttäjä ja edelläkävijä. Maa on kunnostautunut erityisesti miesten muodin saralla ja Resteröds on erinomainen esimerkki tyylikkäästä ja laadukkaasta ruotsalaisesta suunnittelusta. Ei ihme, että Resteröds on pysynyt pinnalla jo yli 80 vuoden ajan. Ylellisen pehmeät materiaalit, maanläheinen värimaailma, klassiset ja ajattomat mallit sekä tietysti tinkimätön laatu ovat nostaneet merkin yhdeksi kiinnostavimmista miesten muotimerkeistä. Tee sinäkin nyt tilaa vaatekaapissasi näille monikäyttöisille ja rennon tyylikkäille jokapäivän vaatteille. Sellaisille, jotka pelastavat kiireisimmän ja ankeimmankin aamun unelmanpehmeiden materiaalien helliessä ihoasi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista