Suodatin1

Spiral Bags
Mallisto

37 tuotetta

Spiral Bags -merkki on pääasiassa tunnettu kätevistä ja tilavista selkärepuistaan, joiden mahtavat kuvioinnit jäävät todella mieleen! Merkki on melko uusi, loppuvuodesta 2013 perustettu, mutta jo tässä ajassa se on ehtinyt kivuta trendimaailman huipulle. Kyllästyneenä tavanomaisiin ja kalliisiin tuotteisiin joita mahtuu kaksikymmentä tusinaan, merkin suunnittelijat päättivät toteuttaa uniikin ideansa vaihtoehtoisista tuotteista. Visuaalisilla ja valtavirrasta poikkeavilla Spiral-tuotteilla lisäät asennetta tyyliisi!

Useimmissa Spiral Bags -selkäreppumalleissa on leveät ja pehmustetut olkahihnat, joten niissä on hyvä kantaa painavampiakin kantamuksia ilman että jompikumpi hartioista altistuisi kovalle rasitukselle. Reppujen ja laukkujen kuosit ovat uskomattoman freesejä. Spiral Bags -mallistoista löytyy niin upeita kuvioita että vain mielikuvitus on ollut näissä ideoinneissa rajana! Avaruusmaisemaa, sinitaivasta, riikinkukon sulkakuviota ja tulimyrskyä - tämä upea valikoima täytyy kokea itse!

Spiral Bags -vyölaukku on trenditietoisen valinta

Spiral Bags -laukkuvalikoimiin kuuluvat myös olkalaukut, tyylikkäillä kuoseilla kuvioidut vyöt sekä paluun muotimaailman huipulle tehneet vyölaukut! Kyllä, nyt niitä taas saa! Vyölaukku on tuulahdus muutaman vuosikymmenen takaa, erinomaisen tarpeellinen kapine, joka jostain syystä sai kuitenkin trendimaailmalta kyytiä. Tähän näppärään laukkuun saat kätevästi kaiken tarvitsemasi; avaimet, puhelimen ja lompakon. Ilman turhaa kanniskelua tarpeellinen omaisuus kulkee mukana, ilman että kätesi olisi sidotut kantelemaan mukanasi erillistä laukkua. Vyölaukku on erinomainen myös matkustellessa, kun kaikki rahanarvoinen kulkee tiukasti katseesi alla. Näin sinulla on yksi huoli vähemmän, kun taskuvarkaat eivät pääse iskemään tähän laukkuun yhtä helposti. Vyölaukkuja on näkynyt entistä enemmän huippusuunnittelijoiden catwalkeilla, joka myöskin kielii siitä, että aiemmin parjatut vyölaukut ovat jälleen tervetulleeksi toivotettu statement-asuste, niin käyttäjien kuin muotimaailmankin puolesta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista