Miehet
Lapset

Mallisto / Mara Hoffman

Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Mara Hoffman on pirskahdus ikuista intiaanikesää ja auringonpaistetta ranta- ja bikinimuodissa. Merkin designin ominaispiirteitä ovat raikkaat ja vahvat värit sekä printit ja graafiset kuviot etnisvaikutteilla. Brändin upeat mallistot saavat aina veden kielelle ja vaativampikin visualisti löytää niistä aina uusia kiinnostavia yksityiskohtia.

Mara Hoffman on perustettu vuonna 2000 New Yorkissa, vaikka siinä hehkuukin enemmän kalifornialainen aurinko ja huoleton elämäntapa. Kuitenkin merkissä näkyy vahvasti myös New Yorkissa syntyneelle designille ominainen graafisuus, sporttisuus ja rohkeus kokeilla rajoja. Merkin perustaja Mara Hoffman ammentaa designiin vahvasti inspiraatiota luonnosta, mytologiasta ja maailmalla tekemistään matkoista.

Mara Hoffman on tuonut leikkisyyden ja ilon takaisin bikinidesigniin

Mara Hoffmanin design keskittyy erityisesti ranta- ja bikinimuotiin, ja myös merkin ready-to-wear painottuu usein kevyisen kesäisiin kankaisiin ja raikkaisiin väriyhdistelmiin. Mallistosta löydät upeat bikinit, uimapuvut, mekot ja tunikat. Olit sitten elämäntapajoogaaja tai rannan kuumimman pimun titteliä havitteleva kaunotar, et voi sulkea silmiäsi Mara Hoffmanin upeilta vaatteilta.

Erityisen viehättäviä ovat Mara Hoffmanin bikinit, joissa erikoiset leikkaukset ja imartelevan niukatkin linjat luovat taatusti upean siluetin. Graafisilla kuvioilla on korostettu tai häivytetty onnistuneesti. Kirkkaat värit ovat hurmaavia! Niistä tulee väistämättä mieleen trooppisten saarten lumo ja menneiden mystisten kulttuurien ja paikkojen salaperäisyys. Mara Hoffman -rantamuoti on täynnä jännittäviä yksityiskohtia, kuten nyörejä, naruja, röyhelöitä, vinoja leikkauksia ja cut out -efektejä –tämän jännittävämmäksi ei bikinimuoti mene!

Alkavatko päiväsi rentouttavalla venyttelyllä tai joogalla? Pukeudu upean värisiin joogatrikoisiin ja urheilutoppeihin myös muissa harrastuksissa tai ihan vapaa-ajalla tai kotioloissa. Viimeistele tyylisi korkealla poninhännällä ja värikkäällä joogamatolla. Vilpoiset mekot ja tunikat on ihana vetää ylle, kun rantaleikit on leikitty ja saunan lämpö on laskeutunut.

Yhdistät helposti