Kaikki

Designertuotteet / Polo Ralph Lauren

Suodatin (1)

1,692 tuotetta

Ralph Lauren on erittäin tunnettu yhdysvaltalainen muotisuunnittelija, joka on kotoisin New Yorkin Bronxista. Ralph Laurenin Polo-brändi perustettiin jo vuonna 1967, jolloin se keskittyi laadukkaiden solmioiden valmistamiseen. Suunnittelija nimesi brändin urheilulajin mukaan, joka hänen mielestään edusti ylellisyyttä ja klassista tyyliä. Ensimmäinen Ralph Laurenin liike avattiin 1969 New Yorkiin. Naistenmallisto luotiin pari vuotta myöhemmin. Vuonna 1972 sai alkunsa legendaarinen Polo-paita, josta onkin muodostunut ajaton klassikko, joka on Laurenin yksi suosituimmista tuotteista edelleenkin. Suunnittelija on jatkanut brändinsä kehittämistä väsymättömästi, ja nyt Zalandolta onkin saatavissa Polo Ralph Lauren -kokoelma. Mallistosta löytyy sadoittain asuja ja asusteita miehille, naisille ja lapsille.

Ralph Laurenia nähdään ehdottomasti katukuvassa ja catwalkeilla, eikä ole epäilystäkään siitä, ettei merkki olisi myös julkkisten suosiossa. Laurenin luomuksia on nähty julkkisten pitäminä aina Johnny Deppistä Penelope Cruziin ja Sarah Jessica Parkeriin.

Polo Ralph Lauren hipoo täydellisyyttä

Ralph Lauren on aina ollut sitä mieltä, että laatu on tärkeämpää kuin hinta. Niinpä kaikki mallistoista löytyvät vaatteet ja asusteet ovatkin korkealaatuisia, virheettömiä ja kestäviä. Kokoelmasta löytyy kaikki, mitä vaatekaapin täyttämiseen tarvitset. Miehille Lauren on luonut klassisen ajattomia ja tyylikkäitä kaulus- ja pikeepaitoja, shortseja, chinoja ja tennareita. Naisille on tarjolla kauniita vapaa-ajan mekkoja, neuleita, puseroita ja jopa uimapukuja. Näistä vaatteista voit yhdistellä itsellesi asun tilanteen mukaan, oli kyseessä sitten työlook toimistoon tai rento arkiasu viikonloppuun. Miehille käytännöllinen ja siisti asu rakentuu vaikkapa matalavartisista tennareista, chinoista ja pitkähihaisesta paidasta. Naiset saavat klassisen naisellisen asukokonaisuuden pistokkaista, kangashousuista ja neuleesta. Eivätkä vaihtoehdot suinkaan lopu siihen!

Zalando tuo Polo Ralph Laurenin ulottuvillesi. Tästä erittäin laajasta valikoimasta löydät elegantit ja ajattomat asut ja asusteet arkeen ja juhlaan helposti ja vaivattomasti.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua