Mallisto

Lapsuus on suuri seikkailu, jossa on hyvä olla kunnon varusteet – kun jalassa ovat hyvän tuntuiset ja tyylikkään näköiset kengät, voi itse elämään keskittyä täysillä. Italialaisen Primigin rakastetut lastenkengät takaavat kevyet ja ihanat puitteet pienten ihmisten suurille askelille.

Lasten kenkämuodin fantastisuus piilee siinä, että olivatpa kengät kuinka näyttäviä ja juhlavia tahansa, ne on silti suunniteltu tuntumaan mukavilta jalassa. Erityistä huomiota tähän kiinnittää italialainen lastenkenkien valmistaja Primigi. Sen muotifilosofiaan kuuluu kannustaa lapsia liikkumaan, seikkailemaan, tanssimaan ja iloitsemaan hyvin istuvilla, värikkään mielikuvituksen ja taitavan jalkinetuotannon lopputuloksena syntyneillä jalkineilla. Italiassa vuonna 1976 perustettu yritys aloitti tuotantonsa vauvojen ensiaskelkengistä, ja tänä päivänä sen tuotanto kattaa kaikki lapsuuden vaiheet aina teini-iän kynnykselle saakka. Sen jalkineet pohjautuvat yhdistelmään kehittynyttä jalkineteknologiaa, laadukkaita materiaaleja sekä italialaista tinkimätöntä muotitietoisuutta. Primigin kengät on suunniteltu vastaamaan nuorten asiakkaiden korkeita esteettisiä vaatimuksia ja luomaan parhaat mahdolliset olosuhteet kasvavien jalkojen hyvinvoinnille. Tämä konsepti on osoittautunut menestykseksi, johon luotetaan nykyisin ympäri maailman.

Primigi-kengät tuovat seikkailua, riemua ja juhlaa arkeen

Lasten kenkämuodissa ei koskaan voi olla liikaa värejä, kimallusta, koristeita ja puhdasta elämäniloa. Jos esimerkiksi strassit ja glitter-pinnat ovat lapsen mieleen, miksi rajata niiden käyttö vain harvalukuisiin juhlatilanteisiin? Näyttävien juhlakenkien lisäksi löydätkin Primigin mallistoista myös arkikäyttöön sopivat koristeelliset kävelykengät ja avokkaat. Sporttisen raikkaaseen tyyliin sopivat puolestaan urheilumaailman uusimmista trendeistä vaikutteita ottaneet tennarit ja vaellussandaalit ja lämpöä talveen tuovat tukevat nilkkurit ja talvisaappaat. Valloittavaan retrotyyliin sopivat puolestaan lämpimän punaiset, keltaiset tai ruskeat remmikengät, jotka esimerkiksi samettihousuihin ja iloisesti kuvioituun frotee-paitaan yhdistettynä henkivät aitoa 70-luvun tunnelmaa.

Primigi on lasten jalkineteollisuuden perinnetietoinen edelläkävijä, joka luo värikästä ja kestävää suosikkimuotia pienten jalkojen iloksi.

Yhdistele ja sekoita