Suodatin1

Woden
Mallisto

199 tuotetta

Woden-merkki on tunnettu yksinkertaisesta ideologiastaan luoda muodikkaita ja laadukkaita kenkiä kaikille miehille. Tanskalaisen brändin kengissä näkyvät viitteet minimalistisesta katutyylistä ja klassisten kenkämallien piirteistä. Woden-merkin taustalla vaikuttava pohjoismainen suunnittelu tuo kenkiin juhlavaa tyylikkyyttä. Kenkien moninaiset klassikkomallit sopivat elämän kaikkiin hetkiin; vapaa-ajalle, työpaikalle tai vaikkapa edustustilaisuuksiin.

Woden-kengillä saat tyyliä ja vastinetta rahallesi

Talvikäyttöön sopivat lämpimät ja klassista mallia edustavat nilkkurit sopivat niin vapaa-aikaan kuin tyylikkäämpään toimistopukeutumiseenkin. Nilkkureita on saatavana korkealla varrella ja mielesi mukaan joko nauhoilla tai ilman. Nämä nilkkurit ovat ratkaisu siistiin pukeutumiseen, sillä ne täydentävät valitsemaasi asukokonaisuutta muodikkaana yksityiskohtana. Nilkkurimallistosta löytyy myös katuhenkisyyttä huokuvia vaihtoehtoja, joilla saat luotua ripauksen rock-asennetta tyyliisi. Nahkainen valmistusmateriaali takaa Woden-nilkkureille pitkäikäisyyden ja kestävyyden!

Myös tennareista löytyy talvisäille ja vapaa-ajalle sopivia korkeavartisia malleja, jotka pitävät jalat lämpiminä viileässä ja märässäkin ilmastossa. Matalavartiset sporttiset tennarit sopivat vapaa-ajan viettoon ja täydentävät kevyttä lookiasi. Tennareiden valmistusmateriaalina on käytetty mm. kestävää canvas-kangasta. Värivaihtoehdot sisältävät klassisia värejä jotka sopivat yhteen minkä vaatekokonaisuuden kanssa tahansa. Minimalistiset tennarit voi yhdistää surutta myös muodollisempaankin asuun. Valkopohjaiset tennarivaihtoehdot huokuvat merihenkisyyttä ja nuorekasta elämäntapaa. Samanhenkiset ja trendikkäät loaferit jalassa tuot esille rentoa ja varmaa pukeutumista. Nämä jalkineet istuvat mainiosti niin tavallisten t-paitojen kuin kauluspaitojenkin kanssa ja menevät upeasti myös suorien housujen, farkkujen tai shortsien kaverina. Kokonaisuus ennen kaikkea - ja kokonaisuuden täydentävät hyvännäköiset Woden-kengät!

Tutustu myös