Kestävä on kaunista, mitä tulee lasten ja vauvojen vaatteisiin, sillä niiltä todella vaaditaan korkeaa kulutuksen kestoa. Gelati Kidswear onnistuu kääntämään tämän mantran nurin kurin, sillä sen kohdalla kaunis on kestävää. Merkin hurmaavat lastenvaatteet saavat vallan sydämen sykkyrälleen suloisuudellaan ja pirteillä väreillään.

Gelati Kidswear on perustettu 1984, ja se on n√§hnyt matkan varrella monen naperon kasvavan, joten eik√∂h√§n merkki tied√§, mit√§ sen k√§ytt√§j√§kunta vaatteiltaan vaatii: mukavuutta, kest√§vyytt√§ ja hauskanpitoa! Merkin pitk√§√§n ik√§√§n on varmasti vaikuttanut my√∂s se, miten se onnistuu aina tarttumaan uusimpiin trendeihin ja taikomaan niist√§ oman n√§k√∂isi√§ ‚Äď n√§it√§ hullunkurisen hauskoja ja raikkaita lastenvaatteita t√§ynn√§ ihastuttavia el√§inhahmoja, rusetteja, r√∂yhel√∂it√§, pilkkuja, viivoja ja kaikkea muuta ihanaa!

Gelati Kidswear pukee väreihin!

Perheen uutta tulokasta odotellessa moni rakastaa vaihetta, jolloin pääsee haalimaan ja hypistelemään suloisia vauvanvaatteita. Erityisesti, jos ne ovat yhtä söpöjä kuin Gelati Kidswearin bodyt, legginsit ja pyjamat! Löydät valikoimasta myös käytännölliset ja monen vanhemman yöunet pelastavat unipussit.

Legginsit ja trikoiset housut ja t-paita tai pitkähihainen paita ovat lasten luotettava univormu. Helppokäyttöinen kombinaatio on siitäkin ihastuttava, että yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat ja lapsi pääsee todella nauttimaan värikylvystä vaatteissaan, ja hauskat hahmot varmistavat, että pukemisen opettelukin on hauskaa. Miten olisi sievät röyhelöt lahkeissa Abba-tyyliin? Entäpä mielikuvitukselliset printit, jotka tuovat potkua kenen tahansa pikku-fashionistan pukeutumiseen? Yläosaksi voisi valita t-paidan kaveriksi hauskan hupparin tai collegepaidan. Ja jossain vaiheessa trikoo vaihtuu trendikkääseen farkkuun.

Gelati Kidswear peittelee unikeot pehmeästi petiin pyjamissaan, jossa on mukava köllötellä myös vapaapäivänä tyynylinnan syövereissä tai oman suosikkikirjan äärellä. Tärkeintähän kaikissa lasten vaatteissa on niiden tarjoama juostavuus ja mukavuus, jota liikkuva lapsi vaatii.

Tutustu myös