Naiset
Miehet
Koko
Merkki
Ikä
Hinta
Pintamateriaali
1 tuotetta
Lajittelu :

Tässä tulee hyvin pukeutuvien poikien luottobrändi! Little Pieces Boys toteuttaa leikki-ikäisille ja koululaisille kohdistettua muotisuunnittelua. Sillä on hallussaan ehtymätön ideapankki tulevien herrasmiesten ajantasaisiin asuihin.

Illalla notkutaan kavereiden kanssa asianmukaisessa asussa. Pukeutuuko sinunkin poikasi silloin supersuosittuihin verryttelyhousuihin? Little Pieces Boys tekee niistä huippumuodikkaita, joten sen erottuvan näköisistä housuista voi kavereiltakin irrota pari ihailevaa kommenttia! Saat niitä myös lämpimiin keleihin ja sisäliikuntaan sopivilla lyhyillä lahkeilla. Housujen seuraksi asettuu komea printtipaita, jonka kuvituksessa on tietysti kansainvälistä ilmapiiriä! Kelpaisiko takiksi tässä tapauksessa avonainen rento collegetakki vai raikkaan sporttinen verryttelytakki? Luonnollisesti muodikkaita farkkujakin tarvitaan – kauluspaita tekee niistä erityisen tyylikkäät. Mikä takki olisi mieluisin valintasi tähän asuun, ehkäpä suoralinjainen kuoritakki? Totta kai muhkea untuvatakkikin olisi upean näköinen vaihtoehto.

Little Pieces Boys on poikien huippumuodissa mukana

Tällä suosikkibrändillä on poikamaista ilkikurisuutta printeissään. Näet niissä villien viikarien vauhdikkuutta ihannoivia tuokiokuvia. Ne kuvaavat usein urbaania elämää, mutta yhtä hyvin myös viidakon kasveja tai kuulaita maalaismaisemia. Kukapa koulupoika ei haluaisi paitaansa massiivisia kirjaimia tai numeroita? Huomioi pienikuvioiset kuosit, jotka ovat hyvännäköisiä persoonallisissa juhlatyyleissä!

Little Pieces Boysilla on trendikkään hillittyjä värejä poikien vaatteissaan, mutta ei kirkkaitakaan värejä ole sentään kokonaan hylätty. Niillä tehostat uskottavan kouluasun tummaa kokonaisilmettä. Hillityt ja klassiset sävyt saavat kivasti vastapainoa voimakkaan värisistä asusteista.

Little Pieces Boysin omaperäinen muodikkuus käy yhteen samanhenkisten kenkien kanssa. Kiinnostaisivatko esimerkiksi coolit korkeavartiset tennarit sporttityylisen asun kanssa? Niissähän voisi olla pinnassaan upeita nahkatehosteita tai ajantasaista denimiä! Asuun voisi liittää vielä näyttäväksi kuvioidun pipon ja samantyylisen kaulahuivin. Reppu on pienemmänkin reissumiehen tärkein asuste. Niistä kannattaa etsiä vaatteisiin sopivia tehostuskeinoja, kuten vaikka räväkkää taiteellisuutta!

Yhdistät helposti