Naiset
Miehet

Mallisto / Lucasfilm

Merkki
Ikä
Hinta
Pintamateriaali
1 tuotetta
Lajittelu :

Vuonna 1977 avaruusooppera Star Wars pyyhkäisi koko galaxin yli ja hitti oli syntynyt. Hitti ei jäänyt vain valkokankaille, vaan se synnytti runsaan määrän oheistuotteita sammuttaakseen fanien loputtamon janon George Lucasin luomaa Star Wars -maailmaa kohtaan.

Retromuoti ja nykyihmisen nostalgian kaipuu on tuonut uutta nostetta Star Wars -aiheisille vaatteille suuren yleisön parissa. Star Wars ei ole koskaan mennyt minnekään ja sen tuotteet ovat aina olleet kiinteä osa populaarikulttuuria. Nyt Lucasfilm tuo Stars Wars -vaatteet kaikkien saataville. T-paitojen kuvitukset ja materiaalit on modernisoitu ja niiden teemat vaihtuvat sitä mukaa, kun Star Wars -galaxi laajenee.

Lasten Lucasfilm-paidat - Han Solo sen tietää - ne ovat tyylikkäitä!

Avaruusaihe ja persoonalliset hahmot, joista jokainen lapsi löytää oman suosikkinsa, takaavat Lucasfilmin t-paitojen suosion koulun käytävillä tai kotipihassa pelatessa. Värikäs t-paita on denim-tyylin paras kaveri, yhdistä siihen ainakin yhtä värikkäät tennarit ja huppari. Star Wars -pyjama takaa makoisat unet suosikkisankareiden kanssa ja vie villeihin seikkailuihin unimaassa. Isommat lapset yhdistävät retro-t-paidan mustiin pillifarkkuihin ja nahkatakkiin, viileä lippis ja rouheat tennarit viimeistelevät tyylin.

Lucasfilmin retropaidat ovat olennainen osa myös miesten katu-uskottavaa pukeutumista. T-paidan voi yhdistää uskottavasti jopa pikkutakin ja farkkujen kanssa. Omiaan se on sporttisessa shortsityylissä. Yhdistä printtipaita khaki-shortseihin ja camo-printtiseen pilottipusakkaan, niin asu pysyy sopivan miehekkäänä, maustettuna veikeällä twistillä.

Naisten street-tyyliin retroprinttiset t-paidat tuovat kontrastia. Pue t-paita A-linjaisen minihameen kanssa, niin että t-paita on hameen vyötärön alla. Lisää vintage-farkkutakki ja platform-sandaalit ja erikoisen makea asu on valmis. Leikkaa t-paidasta hihat ja kaularesori pois, jos haluat entistä huolettomamman beach-lookin. Lisää räätälöity toppi boyfriend-farkkuihin ja loafereihin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista