Mallisto

Suositut filtterit
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö huipputrendikkäisiin lastenvaatteisiin erikoistunutta brändiä? Ranskalainen Absorba luo ajantasaista muotia vauvoille, leikki-ikäisille ja kouluikäisille lapsille. Suunnittelun tuloksena on tyylikkäitä vaatteita ja asusteita, joista yhdistelet omaperäisiäkin asukokonaisuuksia.

Puetko pienokaisesi ylellisen pehmoisiin ja käytännöllisiin bodyihin? Niiden päälle käyvät ajankohtaiset lappuhaalarit ja vaikkapa pitkähihainen paita. Trendikäs talvihaalari pitää huolta pikkuihmisen asianmukaisesta ulkoilutyylistä kaupungilla. Brändi tuo myös pirteitä tuulahduksia lasten runwaylta! Esimerkiksi leikki-ikäisen tytön sievä mekko ja siihen sopiva villakangastakki ovat erityisen elegantti kombinaatio. Tässä asussa perheen pikkuneiti on suorastaan chic! Vilkkaiden pikkupoikien rentoa pukeutumistyyliä tehostavat huippusuositut farkut ja niihin istuva kirjoneule. Absorba on suunnitellut muodikkaita alusvaatteitakin. Brändin alushousut, topit ja t-paitaliivit ovat hyvä perusta reippaan koululaisen istuvalle asulle.

Absorba on syventynyt suloisiin muotiluomuksiin

Absorban kankaiden kuosit ovat taiteellisia, eloisia ja räväköitä! Ihastuisiko lapsesi niiden hentoon herkkyyteen, hippuseen huumoria tai hauskasti toteutettuihin printteihin? Ne inspiroivat kouluikäisiä muodin kuluttajia moderneilla eläinhahmoilla ja sporttisilla kohokohdilla. Tehosteena on käytetty myös erottuvia kanttauksia ja herttaisen näköisiä joustokuminauhoja.

Suosikkibrändi on luonut houkuttelevan värimaailman kivannäköisistä vaatteista pitäville tytöille ja pojille. Raikkaat värit erottuvat selkeästi tummalta tai vaalealta pohjalta. Voit tehostaa iloisen ikiliikkujan asukokonaisuudet energisillä värisävyillä! Ehkä teillä ihaillaankin enemmän hempeää ja lempeää värimaailmaa. Voithan valita tehokeinoksi myös huippumuodikkaita metallin sävyjä! Totta kai pienokaisenkin body saa hiukan hopealle hohtaa!

Vauvojen asusteista ja pikkuruisista jalkineista on hauska etsiä ihania yhtäläisyyksiä! Olisivatko ne vaikka selkeästi erottuvia nahkatehosteita tai vastustamattomia karvasomisteita? Myös jokin lapsen rakastama satu- tai eläinteema voi toistua persoonallisesti ideoidussa asussa. Reilut reput ja ulkoilukengät toimivat Absorban vaatteiden kanssa. Voisiko kengissä ja asusteissa olla esimerkiksi samankaltaisia raikkaita kontrastiraitoja?

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista