Mallisto

Suositut filtterit
3 tuotetta

Bellybutton luo trendikästä äitiysmuotia ja suloisia lastenvaatteita perheen nupuille. Viiden äidin yhdessä perustama merkki vaalii tyylikästä designia, joka tuntuu ylelliseltä ja pehmeältä. Se panostaa suunnittelemiensa vaatteiden ihanteelliseen istuvuuteen ja premium-laatuisiin materiaaleihin. Merkin takana vaikuttavat äidit ymmärtävät, mitä odottava äiti vaatteiltaan toivoo, ja suhtautuvat intohimoisesti lasten muotiin. Odottavan aika ei käy pitkäksi näissä upeissa trendiluomuksissa – ja hypistellessä ihania vauvanvaatteita odottaminen on jännittävämpää!

Ensimmäiset askeleet bellybuttonin kanssa

Bellybuttonilla on jo yli kymmenen vuotta takanaan laadukasta muotisuunnittelua, joka keskittyy odottavien äitien ja lasten muotiin. Bellybuttonin suloiset vauvanvaatteet ovat hurmanneet myös monet elegantista tyylistään tunnetut tähdet. Muun muassa Jennifer Garner ja Claudia Schiffer ovat mieltyneet Bellybuttonin lasten vaatteisiin. Nekin on valmistettu pehmeistä, joustavista ja laadukkaista materiaaleista, joissa pikkuisen kelpaa köllötellä ja ojennella pieniä käsiä ja jalkojaan. Herkät värisävyt ja söpöt kuvioinnit tuovat vauvatyyliin herttaisen ja raikkaan ilmeen, jota ei voi vastustaa. Erityisesti Bellybuttonin kauniit lasten kengät saavat huokaamaan ihastuksesta. Löydät valikoimasta niin sievät ballerinat, hienostuneet nilkkurit, reippaat sandaalit kuin suloiset ensiaskelkengät. Tyylikkäissä töppösissä kelpaa ottaa ensimmäiset askeleet!

Bellybutton luo tyylikästä äitiysmuotia ja suloisia vauvanvaatteita

Raskausaika muuttaa naisen kehoa dramaattisestikin. Kaiken ei kuitenkaan tarvitse muuttua! Sitä mieltä on myös Bellybutton. Sinun ei tarvitse luopua omasta, rakkaasta tyylistä ja muoti-innostuksesta, vaan voit edelleen olla sama trendikäs ja tyrmäävän tyylikäs itsesi. Brändi pukee odottavan äidin tyylikkäästi, oli hänen tyylinsä sitten klassinen, moderni, rento tai seksikäs – juuri sellainen kuin se on aina ollut! Brändin äitiysvaatteet ovat viimeisten trendien mukaisia. Hienostuneen tyylikkäät puserot ja tunikat voi yhdistää raskausajan housuihin. Tai ehkä nautit ihanasta jäätelökesästä vatsakumpusi kanssa ja vaadit jotain kevyempää ja ilmavampaa, kuten raikkaita mekkoja. Ihastuttava kellomainen helma vai boheemi maksimekko? Yhdistä mekko avokkaisiin ja suosikkihuiviisi. Kesätyyli syntyy myös joustavista legginseistä ja printtikuvioidusta tunikasta. Ihastuttavat printtipaidat tuovat farkkutyyliin kivan yksityiskohdan.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua