Hyväntuulinen, sporttinen ja huoleton monen sään takki – check! Kun etsit luottovaatetta arkipukeutumiseen, luota klassikkoihin: kevyt ja simppelin linjakas Packmack-takki toimii ketterän tyylin veturina. Packmack on vaatevalmistaja, joka hyvästelee asukriisit kekseliäällä ja takuutyylikkäällä tavalla. Selkeälinjainen ja rento yläosa toimii niin fillaroidessa kuin vaikkapa brunssille matkatessa. Energisen tyylin vetovoima piileekin moneen menoon sopivissa luottovaatteissa, jotka tekevät vaatekaapistasi astetta huolettomamman.

Packmack tarjoaa harmonisia tyylitärppejä aktiiviseen arkeen

Packmack on merkki, jonka luomuksia voi hyvällä syyllä sanoa monipuolisiksi. Kepeä takki yhdistää samaan pakettiin toiminnallisen ja aina ajankohtaisen pukeutumisen tärpit. Tämä valmistaja tunteekin kestävän ja takuutyylikkään arkityylin salat! Laadukkaat materiaalit panostavat reippaan elämäntyylin fiilikseen: hengittävyys ja vedenpitävyys pitävät tyylisi tarkkana joka tilanteessa. Entä mikä palvelisi paremmin aktiivisen pukukoodin vaatimuksia kuin se, että takin saa tarvittaessa pakattua näppärän pieneen tilaan? Kööpenhaminan kaduilta innoituksensa saanet takit ovatkin urbaanin muotimiehen ja tyylimuusan takuuvarma tyylikaveri. Siisti ja samanaikaisesti rento takki on trendikäs niin katutyylin kuin sporttihenkisen pukeutumisen stailauksessa. Etsitpä siis ketterää yläosaa täydentämään viikonloppuloman luottovaatteita tai skarpin pelkistettyä viikonpäivien takkia, Packmack ottaa toiveistasi tyylikopin!

Packmack – reipasta arkistailausta muotimiehille ja -naisille

Katutyylin trendejä ja meneviä kuoseja – Packmack loihtii vaatteita, jotka mätsäät asuun leikkisästi. Esittele parkamallinen pusakka esimerkiksi kapeiden kangashousujen, kävelykenkien ja neulepaidan stailaukselle, ja urbaani signature-look on luotu. Rennon siluetin takit toimivat pienellä päivityksellä sekä naisten että miesten asussa. Vajaamittaiset farkut, hyvin istuvat topit ja sirot kävelykengät ovatkin tyylimuusan huolettoman takkityylin luottovaatteet. Astetta sporttisempi vetoketjullinen takki toimii pätevänä yläosana niin verryttelyhousujen kuin farkkujen parina. Sujauta jalkaan klassiset tennarit tai rouheat varsikengät, kun etsit takuutyylin jalkineita. Tai ravistele neuleen ja kauluspaidan värittämää miesten smart casual -ilmettä loafereiden ja yksivärisen anorakkimallisen takin yhdistelmällä. Takkien selkeä värimaailma on avoin monelle yhdistelmälle: kokeile esimerkiksi kontrastivärejä asusteisiin, tai valitse saman väripaletin tummempi ja vaaleampi sävy asun jujuksi.

Yhdistele ja sekoita